”Am plecat în călătorie” – clasa pregătitoare

”Am plecat în călătorie” – clasa pregătitoare

”Am plecat în călătorie” – clasa pregătitoare

Decorul pentru clasa pregătitoare l-am gândit ca o plecare în călătoria școlară. Cromatica de bază aleasă a fost albastrul deschis al cerului, dar au fost inserate și alte elemente multicolore pentru înveselirea elevilor. 🙂

Elementul de mari dimensiuni a fost avionul, pe care l-am construit din carton colorat și l-am asamblat când l-am pus pe perete. Elicea e formată din două bucățele de lemn rotunjite la capete. Baloanele cu aer cald sunt desenate pe carton, iar apoi pictate cu tempera.

Calendarul naturii, îl știți, mai multe despre el aici: http://www.pictezstele.ro/2017/09/03/calendarul-naturii/

Cocorii sunt din hârtie colorată îndoită prin tehnica origami. Zmeul de pe perete are ca structură două crenguțe, material roz pal, sfoară și fundițe realizate din tulle înnodat.

Expoziția lucrărilor noastre o consider un element extrem de important pentru orice clasă. E bine ca elevii să se simtă valorizați, să simtă că munca lor e importantă și pusă la loc de cinste. În plus, hârtiile colorate înveselesc clasa. Lucrările elevilor vor fi fixate cu o clemă peste hârtiile colorate.

Casa cu baloanele matematice și imaginile pentru ”Colțul lecturii”, le-am descărcat de pe Twinkl, la fel și literele care le-au urat elevilor ”Bun venit”.

Avionul uriaș

 

 

Decorul central

Calendarul, cocorii și zmeul

Expoziția lucrărilor elevilor

Baloane matematice

Colțul poveștilor

Mesajul de bun venit 🙂

Badiu Claudia

Clasa Pregatitoare

No description. Please update your profile.

3 Comments

Mihai Oana Luminita

septembrie 13, 2017 at 7:15 pm

O clasa distinsa… Felicitari ! Folosesc multe dintre ideile pe care le-ati impartasit pe grup . Poate ma contaminez si eu cu…creativitate. Am clasa a patra si urmaresc Pictezstele de vara trecuta. Practic „vindeti” inspiratie celor ce au nevoie sa iasa din tipar. Multumesc !

Adina Stratulat

septembrie 15, 2017 at 4:41 pm

Minunat! Grozave idei!
Multumesc! Sa ai un an pe masura inspiratiei si daruirii tale!

Gabriela Olariu

august 15, 2018 at 8:16 am

Foarte frumos! Ingenios! Ce nume ați ales pentru clasă?

LEAVE COMMENT