Surpriza pentru prima zi a clasei pregătitoare

Surpriza pentru prima zi a clasei pregătitoare

Surpriza pentru prima zi a clasei pregătitoare

După 5 ani frumoși petrecuți împreună cu prima generație de elevi mă găseam pentru prima dată în fața situației de a pregăti ceva pentru prima zi de școală unor elevi pe care nu îi cunoșteam. Le știam numele, dar parcă nu era suficient. Așadar, m-am gândit și m-am răzgândit, însă mi-am dat seama că e greu să pregătesc surprize pentru copii cu care nu am vorbit niciodată, nu știam ce le place, ce nu le place, nu știam care e vibrația clasei și care ar fi elementele cu care sigur nu aș da greș.

Până la urmă mi-am ascultat cu atenție intuiția, am legat cumva ideea de felul în care am decorat clasa și am început să ”construiesc” aceste ”felicitări”, prin care să-i urez bun venit noii generații.

Așa cum am discutat în prima zi de școală și cum a observat unul dintre copilași, forma balonului nu a fost aleasă întâmplător, am pornit la drum conduși de simbolul inimioarei.

Mesajul pentru ei l-am citit cu voce tare în prima zi de școală și vor putea să-l recitească și peste ani, atunci când data de 11 septembrie 2017 la va strecura un zâmbet în colțul gurii și își vor aminti că a fost prima lor zi de școală.

Avionul a stârnit exclamații înăbușite fiindcă îi simțeam cum așteaptă cu nerăbdare momentul în care avionul va fi decriptat, iar apoi gustat. 🙂 Chiar dacă gustul dulce era atât de ”la îndemână”, mi-au fost teribil de dragi că au avut răbdare să termin eu cu toate poveștile mele, legate de firul clasei pregătitoare, care e de fapt un fir continuu al învățării, care vine din grădiniță și înainte de ea și care se va continua cu clasa I și așa mai departe, toată viața. Am pornit la drum așadar cu gustul dulce al ciocolatei, desfăcută cu grijă de pe aripile avionului și cu gândul că de acum o să descoperim o mulțime de alte lucruri cel puțin la fel de minunate!

Bun venit în clasa pregătitoare!

În interior

Mesaj 🙂

Avion dulce

Badiu Claudia

Articole, Clasa Pregatitoare

No description. Please update your profile.

5 Comments

Mihai Oana Luminita

septembrie 13, 2017 at 6:51 pm

Felicitari ! Aveti o multime de idei creative! Succes in calatoria cu micutii !

  Badiu Claudia

  septembrie 16, 2017 at 8:53 pm

  Mulțumim! 🙂

Ioan Popa-Bota

septembrie 16, 2017 at 8:03 pm

„Ciocolată!” ☺ Succes!

  Badiu Claudia

  septembrie 16, 2017 at 8:53 pm

  🙂 ciocolată și zâmbete. Așa să ne fie toate începuturile! 😉 Mulțumim!

Lavinia Mihailescu

septembrie 3, 2018 at 5:05 pm

Felicitari! Ma intersectez de multa vreme cu activitatea dvs. Sa va spun ca sunteti minunata? Nu e suficient. Numai bine va doresc in continuare si …..multumim!

LEAVE COMMENT